Medius Contact Kft.

Featured
Medius Contact Kft. bemutatkozás:

2007-ben indítottuk be mosodai tevékenységünket a legmodernebb KANNEGIESER, ELECTROLUX és IPSO ipari mosó-, vasaló-, és szárítógépekkel de gépparkunkat azóta is folyamatosan fejlesztjük.

Munkánk jelentős részét szállodák, panziók éttermek adják.  Jelenlegi kapacitásunk napi 4000 kg.

Az alábbi területeken szolgáltatunk: Szarvas, Szeged, Hódmezővásárhely, Mórahalom, Gyula, Békéscsaba, Orosháza, Szentes, Kiskunmajsa, Balástya, Mezőtúr, Békésszentandrás

Kiváló minőségű svájci CHT BEZEMA professzionális mosószereket alkalmazunk, melyek fehérítő ereje jelenleg a legintenzívebb és a textíliát sem roncsolja. A mosáshoz lágy vizet használunk, mellyel a textíliák tisztábbak lesznek és megőrzik természetes puhaságukat, színüket.

Modern eszközeink, felkészültségünk és tapasztalt csapatunk lehetővé teszi, hogy a szakmai követelmények magas szintű teljesítésével végezzük munkánkat. Elsődleges célunk a meglévő és új partnereink maximális kiszolgálása: pontos szállítás, prémium minőség tisztaságban és illatban egyaránt.

Szállítás alap esetben HETI 3 ALKALOMMAL történik, saját emelőhátfalas járművel helyszínre szállítva guruló rácsos kocsikban.

Egészségügyi mosodai minősítéssel is rendelkezünk: rendszeresen végeztetünk antibakteriális mosási teszteket akkreditált laborral.

Mosodánk rendelkezik MSZ EN ISO 9001:2015 és az MSZ EN ISO 14001:2015 tanúsítványokkal.

A környezettudatosság jegyében napelemrendszert telepítettünk.

Előnyeink más mosodákkal szemben:

  • Rugalmasság: igény szerint 24 órán belül visszaszállítjuk a tisztított textíliát
  • Versenyképes árak
  • Kímélő mosás: modern gépeink és svájci vegyszereink nem roncsolják az anyagot, ezért meghosszabbodik azok használati ideje.
  • Hófehér tisztaság: Az általunk használt optikai fehérítőnek köszönhetően a textíliák nem szürkülnek!
  • Ellenőrzött minőség: a svájci vegyszert gyártó cég rendszeresen kontrolálja a mosás minőségét, és igény szerint ingyenes lehetőséget biztosít svájci laborjában textilek speciális vizsgálatára
  • Modern, fiatal mosodai géppark
  • A tisztított textíliák mérése hitelesített mérlegen szárított állapotban történik
Utolsó éves árbevétel:
259,709 MFt (2022)
Alapítás dátuma:
2008.05.08.
Létszám:
25 fő
Medius Contact Kft. elérhetőségei:
5540 Szarvas, Nap utca 1.