Mizse- Clean Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.

Mizse- Clean Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. bemutatkozás:

A Mizse- Clean Kft. profilját széleskörű mosodai szolgáltatás alkotja. Tevékenységünket több mint 20 éves szakmai tapasztalatra alapozva 2006-ban kezdtük Lajosmizsén. Az egyre szélesedő partneri kör és a piaci követelmények is szükségessé tették vállalkozásunk számára a folyamatos fejlesztést. Így alakítottunk ki egy újabb, nagy területű és modern mosodai üzemet, ahol már olyan szolgáltatás nyújtására váltunk képessé, amely felveszi a versenyt a modern kor követelményeivel a textiltisztítás területén.

Mosodai üzemünk kialakítása és technológiája megfelel azoknak a kritériumoknak, amely által higiénikus mosodai szolgáltatást tudunk nyújtani partnereinknek.

Cégünk ügyfélköre igen sokrétű: panziók, éttermek, kisebb szállodák mellett legnagyobb megrendelőink az egészségügyi és szociális intézmények, valamint a Magyar Honvédség.

A textíliák szállításában is fontos számunkra a pontosság és a szervezettség. Megrendelőink az ország több pontján megtalálhatóak, így nem csak a helyi és a környékbeli munkákat részesítjük előnyben.

Utolsó éves árbevétel:
248,883 MFt (2022)
Alapítás dátuma:
2006.08.29.
Létszám:
20 fő
Mizse- Clean Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. elérhetőségei:
6050 Lajosmizse, Erkel Ferenc u. 40.