MOVA Kereskedelmi Kft.

Featured
MOVA Kereskedelmi Kft. bemutatkozás:

MINDEN, AMI TEXTILTISZTÍTÁS! Teljes körű megoldásokat kínálunk professzionális mosodatechnika és vegytisztítás területén.

25 éves kereskedelmi és mosoda üzemeltetési tapasztalat, a világ vezető gyártóinak képviselete, teljes körű szolgáltatások.

MOVA Kft-t 1991-ben alapította Dr. Deme Tibor, ipari mosodák gépeinek és kiegészítő eszközeinek magyarországi forgalmazására. A vállalat jelenleg is családi tulajdonban és irányítás alatt van. A cég által képviselt mosógépek és egyéb mosodai berendezések, kiegészítők gyártói a legnagyobb nemzetközi gyártók közé tartoznak, széles körű termékskálájuk kielégíti mind az ipari mosodák és vegytisztítók igényeit, mérettől és kiszolgált területtől függetlenül. Cégünk 2000 óta foglalkozik textíliák tisztításával, vegytisztítással és bérmosással közületeknek, cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt. Tevékenységi körünkben megtalálható szállodai és éttermi textíliák mosása, szárítása, hajtogatása, vasalása kiszállítással. Sok éves tapasztalatunk mellett prémium kategóriás mosószereink, foltkezelő vegyszereink és gépeink biztosítják, hogy a legnagyobb odafigyeléssel és a legmagasabb minőségben végezzük munkánkat.

BÉRTEXTILIA SZOLGÁLTATÁS

Cégünk szállodai bértextília-szolgáltatással foglalkozik a mosodai szolgáltatáson túl a szállodai textília teljes gondozását, karbantartását, frissítését (selejtezés, pótlás) vállaljuk. Bértextília-szolgáltatásunkkal kapcsolatban forduljon bizalommal munkatársunkhoz!

  • pontos szállítás.
  • mindig elérhető, minden alkalomra megfelelő, széles választék.
  • rugalmasság.
  • a folyamatos tisztítás, selejtezés, javítás eredményeképpen mindig kiváló minőséget bocsátunk rendelkezésére.
Utolsó éves árbevétel:
251,036 MFt (2022)
Alapítás dátuma:
1990.12.27.
Létszám:
10 fő
MOVA Kereskedelmi Kft. elérhetőségei:
1047 Budapest, Baross u. 99.