Vasalás.net Kft.

Vasalás.net Kft. bemutatkozás:

A VASALAS.NET kft-t közel húsz éves tisztítói és ruhavarrói alkalmazotti tapasztalat után 2011-ben alakítottuk 100%-ig magyar részesedéssel. Fő profilunknak megtartottuk azokat a tevékenységeket, amikhez a legjobban értünk: a vasalást, mosást és a tisztítást. Maximálisan elkötelezettek vagyunk partnereink, megbízóink felé. Számukra változatlan minőségben, gyors munkavégzéssel, garanciával és extra kedvezményekkel (egyedi árakkal) tudjuk
nyújtani szolgáltatásainkat.
Cégünk partnereinek biztosítja a napi-heti és alkalmi megrendelések teljesítését, rövid határidővel, háztól-házig szállítással.
Vállaljuk szállodák, éttermek textíliájának mosását is.
Kiemelten figyelünk partnereink igényeire és elvárásaira. Rendszeresen járunk szakkiállításokra, szakvásárokra, valamint figyelemmel kísérjük az iparág fejlődését.
Célunk, hogy ügyfeleink, partnereink a megszokott minőséget kapják, akár évek múltán is.
Ipari technológiánkkal, több éves tapasztalatunkkal és szakképzett személyzetünkkel kiváló minőséget tudunk garantálni minden megrendelőnknek. IPSO, GILBAU gépeinkkel, a kímélő, nagy hatásfokú, környezetbarát mosó- és vegyszereinkkel garantálni tudjuk, hogy ruháit, szöveteit kíméletesen tisztítsuk meg, ezzel biztosítva a textíliák minél hosszabb élettartamát.

 

Utolsó éves árbevétel:
46,821 MFt (2022)
Alapítás dátuma:
2011.05.09.
Létszám:
7 fő
Vasalás.net Kft. elérhetőségei:
1042 Budapest, József Attila utca 36.