MOPCSI Fresh Kft.

MOPCSI Fresh Kft. bemutatkozás:

Cégünk 2007-ben alakult, ekkor még takarítási feladatok elvégzése volt a fő szempont. 2011-től szolgáltatási körünk mosodai feladatok ellátásával bővült és mára ez lett a fő profilunk.

Takarítási szekciókban is jelen vagyunk a mai napig, kis városunkban Gödöllőn, sikerült több közintézményben is elnyerni a takarítási munkákat:

  • -Városi Könyvtár
  • -Gödöllői idősek otthona
  • -Gödöllői Polgármesteri hivatal
  • -Királyi váróterem

valamint egy élelmiszeripari csomagolóanyagokat gyártó cégnél a SealedAir Magyarországnál Újhartyánban  36.000m2-en állandó, napi, raktár, illetve irodatakarítási feladatok ellátásra kiírt tendert is elnyertünk 2021.03.01-től.

Megalakulásunk óta folyamatosan azon dolgozunk, hogy meglévő és leendő partnereinket ÁLLANDÓ, PONTOS és MEGBÍZHATÓ MINŐSÉGI munkával szolgáljuk ki.

Néhány szóban a mosodáról:

Elsődleges célunk a textíliák minőségének megőrzése, ezért kizárólag ennek megfelelő környezet kímélő vegyszereket és modern vegyszeradagolókat használunk,  a mosási folyamat során lágy vizet, ennek köszönhetően az agyagok tisztábbak lesznek, megőrzik természetes puhaságukat és színüket.

Mosodánk elsősorban a sík és frottír textilekre szakosodott, több budapesti és vonzáskörzetébe tartozó szállodával, étteremmel, kollégiummal és apartman hotellel dolgozunk együtt. Napi kapacitásunk kb. 1-1,2 tonna.

Partnereink részére teljeskörű szolgáltatást nyújtunk akár napi rendszerességgel.

Utolsó éves árbevétel:
224,075 MFt (2022)
Alapítás dátuma:
2016.04.19.
Létszám:
19 fő
MOPCSI Fresh Kft. elérhetőségei:
2100 Gödöllő, Szőlő utca 25.