Márvány Farmerkoptató Bt.

Márvány Farmerkoptató Bt. bemutatkozás:

Cégünk 1989 óta működő családi vállalkozás, stabil háttérrel és megbízható, szakmailag felkészült munkatársakkal.

Mosodánk több profillal rendelkezik melyekből kiemelt és több mint 30 éves múltra tekint vissza a konfekcionált termékek mosása, koptatása, teljeskörű kikészíkészítése. Cégünk egyedülállóan az országban még mindig végez divatáru, farmeráru és könnyűtextília mosást, lágyítást, koptatást (enzimes mosás, kőmosás) és egyedi kézi megmunkálásokat, valamint lézeres technológiát, mely a termékek tökéletes reprodukcióját képes biztosítani, bármilyen design-ról legyen is szó! Partnereink közé tartoztak olyan világhírű cégek, akik Magyarországon gyártattak és megbízásaikkal nagyban elősegítették a folyamatos szakmai és technikai fejlődésünket. A teljesség igénye nélkül partnereink között tudhattuk a Mustang Jeans-t, a Levi’s-t, a United Colors of Benetton, Max Mara-t, Moncler-t és még sorolhatnánk.

A farmer és konfekcióáruk kikészítése mellett, 2008-tól tevékenységünket bővítettük a szállodai textíliák kezelésével, tisztításával is. Beruházásokat hajtottunk végre – mosószer adagoló rendszer a gépekre, présvasalók és professzionális kalander beszerzése, lágy-vizes technológia kialakítása – annak érdekében, hogy ezt a szegmenst is a tőlünk megszokott maximális minőségi követelményeknek megfelelően tudjuk kielégíteni. Nemcsak a szállodai textíliák, de a forma-, és munkaruha tisztítását és pipere vasalását is könnyedén el tudjuk végezni. Speciális kezeléseket is tudunk alkalmazni, úgymint szennytaszító- impregnáló kezelés, lángállósági kezelés, ezüstionos kezelés (vírusok ellen), aloe-s kezelés stb.

Nagy mosodai kapacitással rendelkezünk, mely a partnereink gyors kiszolgálását teszi lehetővé. A textíliákat bélelt keretes kocsikkal, csomagolva szállítjuk megrendelőinknek.

Igyekszünk folyamatosan fejlődni, lépést tartani a legújabb trendekkel és alkalmazni a környezetbarát mosodai technológiákat, melyek elősegíthetik cégünk hosszútávú fennmaradását.

Utolsó éves árbevétel:
175,696 Mft (2022)
Alapítás dátuma:
1989
Létszám:
20
Márvány Farmerkoptató Bt. elérhetőségei: