Márki Vegytisztító Mosoda

Márki Vegytisztító Mosoda bemutatkozás:

Vállalkozásunk több mint 30 éve, 1991 óta működik Csongrádon, a Tisza és Körös folyók összefolyásánal található kisvárosban. Családi cégként az 1991-es privatizáció nyomán indítottuk el vállalkozási szolgáltatásainkat egy 1974 óta Patyolat Szalonként működő tisztító átvételével.

Tisztítási tapasztalataink széleskörűek: lakosságnak, közületeknek és nagyobb gyártó cégeknek is nyújtunk tisztítási szolgáltatásokat.

Partneri kapcsolataink több évtizedre is visszanyúlnak, emellett folyamatosan keressük az új lehetőségeket is. Szolgáltatásaink között megtalálható a vízbázisú mosás mellett a száraztisztítás, bőrtisztítás, emellett kisebb méretű szőnyegek és munkaruházat vagy munkavédelmi eszközök tisztításában is otthonosan mozgunk.

2020-ban nyitottunk a környezetbarát technológiák felé is, elérhető szalonunkban egy magyar ökomosószermárka, amelyet a lakosságnak elérhetővé tettünk akár csomagolásmentesen is. 2022-ben energetikai korszerűsítést végeztünk az üzemünkben, több mint 90 m2 felületű 50 éves nyílászárót cserültünk ki, valamint modernizáltuk a fűtésrendszerünket és amosáshoz szükséges használati melegvíz felhasználásunkat.

Jelenlegi kapacitásaink: 5-600 kg mosás/nap, 60-80 kg vegytisztítás/nap

 

Mottónk: Tiszta ruha. Tiszta munka.

Családi mosodaként ezeket az értékeket szeretnénk átadni a munkánkban.

Feladatunknak tartjuk, hogy a tisztaság és ápoltság élményével hozzáadjunk valami pozitívat a hétköznapokhoz. Ha a jövőbe tekintünk hisszük, hogy az innováció, digitalizáció és a környezetbarát szemlélet kiemelhet minket a kereskedelmi mosodák sorából. Újgenerációs szolgáltatóvá szeretnénk válni, ahol az ügyfél igényeire szabjuk a tisztaságot, miközben családias közvetlenséggel és egyszerűséggel végezzük munkánkat, éppúgy mint az elmúlt 30 évben.

Utolsó éves árbevétel:
32,099 MFt (2022)
Alapítás dátuma:
2008.12.11.
Létszám:
6 fő
Márki Vegytisztító Mosoda elérhetőségei:
6640 Csongrád, fő út 11-17